Hoe vaak heb jij het heerlijke gevoel dat je hebt als je de dag begint met bewegen?

Vaak komt van uitstel afstel, terwijl beweging superfijn en goed voor je is.

Na een aantal sessies merk je dat je soepeler en sterker wordt, en je voelt je voldaan.

Rol je matje uit en doe de hele maand Juni dagelijks mee met een Pilates sessie van ongeveer 15 minuten.

Niet alleen je lichaam verandert hierdoor, Pilates geeft je ook mentaal een boost.

Kom in beweging en doe ook mee!

De hele maand Juni 30 dagen | 15 minuten Pilates per dag.

We trappen op 1 juni om 11:30 uur af met een live sessie.

Je krijgt de hele maand Juni elke dag een mail met een link naar een video met oefeningen. Deze video’s duren zo’n 15 minuten. Ook al ben je nog zo druk, dat moet te doen zijn. 15 minuten elke dag geeft op de lange duur merkbaar resultaat en elke dag een goed gevoel  😃

Lekker thuis

Het grote voordeel van online work-outs is dat je ze thuis kunt doen, op het moment dat het jou het beste uit komt. Geen reistijd en volle ruimtes.

Wie geeft de training?

Margriet van Pilates@work woont met haar gezin midden in Amsterdam. Naast haar werk als ontwerper kon zij altijd wel tijd maken om te dansen, Pilates, Yoga, Tai Chi & Chi Gong te doen, te reizen en te lachen. Sinds begin 2017 heeft zij zich vol overgave gestort in de wereld van Pilates. 

In 2016 heeft Margriet de opleidingen Pilates Essentials en Pilates Professional voltooid bij Nifaa en is niet meer gestopt met studeren. (Oa. Yin Yoga teacher training 2020, Opleiding Chilates docent 2020, Polestar Pilates Mat Instructor 2021, Polestar Pilates Comprehensive Studio Instructor 2023.) 

Zij had tijdens haar werk als ontwerper graag willen weten wat zij nu weet, waardoor veel klachten naar aanleiding van langdurig achter de computer werken er niet waren geweest. Haar missie is om dat door te geven. In de cursussen en lessen die zij bijna dagelijks geeft, helpt zij deelnemers om hun houding te verbeteren en hun lichaam soepel en sterk te maken, waardoor pijnklachten worden voorkomen, verminderen of verdwijnen.

Ervaringen van deelnemers van eerdere challenges

Ik heb met veel plezier meegedaan aan de challenge en vond dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met Pilates. De oefeningen worden goed uitgelegd en het verloop is heel ontspannend. Ik maak hier graag een kwartier op een dag voor vrij en heb mij nu ook aangemeld voor de online training omdat ik het belangrijk vind om te investeren in mijzelf.
Karin
Het waren een heerlijke workouts, ik doe de oefeningen dagelijks. Ik heb behoorlijk stijve spieren maar word nu weer wat soepeler. Je hebt altijd wel 15 minuten tijd over om de oefeningen te doen.
Sini
Voor mij was het de eerste keer dat ik Pilatesoefeningen heb gedaan. Ik vond ze erg prettig! Wat ik fijn vind aan Pilates is dat ik inderdaad het gevoel heb dat hij mij sterker maakt.
Yvette
Ik heb alle dagen van de challenge meegedaan en ik heb ervaren dat een kwartiertje per dag eigenlijk zelfs kort is en makkelijk in mijn dag is in te passen. Ik vind de afwisseling in de oefeningen leuk. Ik ben deze week begonnen met het vervolg van de online-sessies en ben van plan dit drie keer per week op vaste dagen te doen. Ik merk dat het goed is voor mijn rug.
Joke
Super bedankt dat je deze oefeningen zo verhelderend uitlegt.Het maakt mij enthousiast om met Pilates door te gaan. Het is vooral even tijd en routine hiervoor vinden.
Joanne
Ik vond het leerzaam en goede oefeningen. Ik heb alles mee gedaan en heb me hierdoor aangemeld bij de plaatselijke Pilates groep.
Margaretha
De video’s zijn heel duidelijk en afwisseling in de oefeningen is prima. Het is niet te moeilijk en je zou zeggen dat iedereen Pilates kan!
J. Molenkamp